Tisdag..

Blev väckt när kl var 9.00 av mamma och lillasyster. Gick och gjorde lite frukost till mig själv det fick bli macka och ägg idag mumma :D:D Jag älskar verkligen ägg =)
Sen så fick jag ta och duscha för när kl blev 14.20 skulle jag och mamma gå och kolla min rygg.. De gick väldigt bra, ska fortsätta att gå ditt och de bästa är att de kostar absolut ingenting för att jag är under 20 år :D Hur bra som helst ;)

Ha en fortsatt bra dag ;)
Puss & Kram <3

Måndag..


Fredagen bestod av att jag åkte till Uddevalla till min syster, vi såg på en film när vi var små:) Vi satt och frös men så blev vi sugna på glass å då blev de inte bättre när den var uppäten ;p hehe När klockan var 22.30 åkte vi ner på stan vill McDonalds skulle träffa mina kompisar där men när vi kom ditt så var dem inte kvar.. Dem stod längre upp på gatan;) Sen bar de av till Harry's tvinga med min stackars syster ..;) De var allt kul där en stund men sen så stack jag hem till min syster igen  och hämtade Magda när kl var halv 2 på natten :p hehe.. Vi åkte till Brastad och såg på Höstusket sen åkte vi hem till henne och sov , de blev inte så mycket till sovandet, hade en del som gick runt i huvudet hela natten...

Lördagen bestod av att jag vakna upp hos Magda, väckte henne å sa att jag skulle åka till Tony en stund när jag kom tillbaka åt vi frukost :D mumma ;) Sen blev de lite Höstrusket, och filmtime:) :) :)
När kl blev 18.00 åkte jag hem till Tony å mös mig med han..

Söndag, vaknar å de regnar..:(
Usch för söndagar dem är så himla tråkiga... Finns aldrig något kul att göra.. Men men sov över hos Tony en natt till nu är de Måndag och jag ska åka ut en sväna å lämna Cv till lite folk ;)

Ha en bra dag, till er alla <3

Fredag morgon..

Idag så ska jag upp på volvo och byta till vinterdäck, pappa hade inte tid och jag är väl ingen hejare på sånt där med bilen;) hehe
Uddevalla för att träffa stora syrran  =) ska ha en film kväll, titta på ett band när vi är små :)
Puss & Kram
Emelie<3

Torsdag..

Igår så åkte jag till Uddevalla för att kolla när Mikaela spelade i Kropps, dem vann med 35-29 :D
Efteråt så åkte vi ner på stan med de va inte som var öppet så vi åkte till ICA å köpte Tom & Jerry kex men kaviar :) de har inte jag ätit sen vi var små , hur gott som helst :)
Vi drack varm choklad och gifflar också =)
Vi satt och pratade, sen kom hennes kille Adnan hem :) Dem verkar lyckliga med varandra ..
När klockan blev halv 11 så åkte jag hem men vi ska snart ses snart :D längtar =)
Puss & Kram
Emelie <3

Tisdag..

Morsan väckte mig kl 8.00 å frågade om jag kunde köra Sara till skolan för de regna väldigt mycket ... Så de va bara att stiga upp ur den goa sängen å klä på sig lite... När jag kom hem så åt jag frukost , sen blev de till att titta på inspelade serier.. Sen kom lillsyran och ville spela fia med knuff, så de var bara att göra de :) men de gör jag gärna med henne iallafall ;)  Jag vann denna gången men sist gång vann hon..
Hon vet hur hon ska fuska redan när man ska spela ;) hehe
Prata med min halvstorasyster i dag å hon sa att hon skulle spela handbollsmatch imorn så jag ska åka ditt å titta och för att träffa henne för första gången på 12 år ... Känns pirrigt hoppas de går bra :)
Puss & Kram
Emelie :)

Älskar dig <3




Du är det bästa för mig <3

Måndag ...

Denna dagen bestod av att jag gick upp ur sängen åt frukort och gjorde mig iordning.. senare på dagen så åkte jag till Magda :) vi åkte till Torp och köpte presenter :) Sen gick vi in på Maxi och där hitta vi JULMUST så vi var ju bara tvugna att köpa varsin glasflaska och smaka:) Hur gott som helst..! Mumma  :) Nu är jag hemma och har sett lite på tv:n så nu är det natti natti..
Sov gott, Puss & Kram

Emelie <3

Fredag..

Denna fredagen så gick jag upp ur sängen och då städa jag och morsan sen gick jag ut med min lillasyster Hanna på en promenad.. Sen va de dags för middag de blev korv och bröd idag.. Efter det så fixa jag till mig och åkte till min kompis Magdisch :) Vi åkte in till Uddevalla och sen runt i Brastad, Sen blev det mys framför tv:n och såg på en film :)

Minnen<3

Härliga minnen :)



Balen 2008- Cristina Olofsson, David Larsson, Ellinor Andersson, Emelie Marö, Nikola Martinovic, Isabell Johansson, Magdalena Hermansson, Emma Bergström, Peter Lander..

Min dag än så länge :)

Steg upp ur sängen tog mig en huvudvärkstablett de västa jag vet är att behöva starta dagen med huvudvärk men jaja så e livet. Sen blev de frukost, damsög lite oxå så morsan blir nöjd;p
Nu har jag precis kollat mina sidor och då såg jag att Anders hade skrivit lika roligt som alltid :)
Ska bli kul att lära känna honom igen :) Ha en bra dag :D

Pussar Emelie

Min dag ; )

Dagen börja med att jag kolla lite på datorn och då hade mig bror ansökt om att bli min vän på facebook jag har varken sett eller pratat med han på 12 år. Så jag tyckte att de va lite konstigt, men vi började skriva och de va kul.. Senare så åkte jag för att hämta min mamma och lillasyster hos mormor . Åkte hem och åt middag sen bar de av hem till min kompis Magda i brastad : )
Vi sökte jobb och sen så skulle vi försöka och lägga in bilder från min camera men de gick inte så bra, hon skaffa mig denna bloggen oxå så får se om jag klarar av de hela ;) hehe
Ska förbättra den med tiden när jag vet hur allt fungerar  ;p
Just nu e de Make me a Topmodell på tv:n men kl 21.00 då börjar Greys Anatomy så himla bra:D
Ha en bra kväll de ska jag ha :)

Pussar Emelie  <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0