Bada!!!!

Ja nu va de ett tag sen jag skrev sist gång, de kan bli så ibland har inte riktigt hunnit att sitta framför datan så mycket.. vilket är väldigt skönt :)
Jaja hur som helst nu har påskhelgen varit och den va fullsmockad med grejer att göra ingen lugn stund där inte.. På Torsdagen var jag med Isabell och vi hade de kul =) senare tog jag en svänga med bilen.. Fredagen kommer jag inte ihåg men jag har för mig att jag var med Isabell då med ;p hihi Lördagen så var de Påskafton så vi skulle gå ut , de var trion Isabell, Magdalena och så jag, drog i oss lite sprit;) hehe sen bar de av till Havsbadet var inte så mycket folk först men de styrde upp sig frammåt kvällen =) åh så var de bröderna haaks som spela åh de var fruktansvärt kul ..!!!
Vi drog hem vid halv 2 ungefär då fick de räcka med de roliga ;p dagen efter så mådde inte isabell så jätte bra men de löste vi med att duscha ut åh ta frisk luft sen pizza på de, åh när klockan blev 2 så tog ja min bil så körde vi hem till Isabell och slappa en stund tills hennes föräldrar kom hem, sen så tjata jag till mig att vi skulle spela kubb ;p hehe Senare blevb de grillning och fia med knuff :) en lyckad dag fast den börja som den börja :p Efter det så åkte jag hem vid 7 tiden och tog mig en svänga med bilen ...  På måndagen så städa jag åh morsan , de är aldrig kul kan jag lova.. Hände inget större mer den dagen,.. Eller jo förresten fick ett sms av David som fråga om jag ville följa med dem för att bestiga berg i Hallinden, åh jag tänkte ja men visst de kan va kul , men fy fan va jobbigt de va, men ett äventyr de var de:D
igår på tisdagen så hände de något som jag aldrig trodde skulle hända, vi hade nämligen bestämt när vi var åh klättra berg att vi skulle ta åh bada dagen efter, Så när tisdagen kom och klockan var halv 2 så tralla vi ner till Långevik allihop, Väl där nere så såg vi att de inte fanns en stege ner i vattnet så vi skulle bli tvugna att i vattnet för att sedan simma in i land, vilket var en bit, vi stod och kolla ut över vattnet sen byta vi om jag , Ellen och David ställde oss vid kanten och kolla , vi räknade till 3 och hoppade, Emma sprang i vattnet en bit bort, de va så jävla kallt trodde nästan att man skulle frysa till is...!!! Fy fan de gör jag inte om på ett tag.. Idag är det Onsdag och ska på bio fast and furious;p får se om den e nått åh ha..

Ha de gött så länge ;)
Pusssss hej =)

Byta däck:p

Hehe idag e de dags för att byta däck åh pappa e inte hemma som vanligt så jag får fixa de, åh morsan så klart, men vi ska inte byta de själv är alldeles för svag för det, så jag åh isabell ska köra upp varsin bil till volvo så fixar killarna de :)
Sen ska jag följa med Isabell till frissan för att se när hon blir snygg =) Efter de så ska bilarna hem, sen får vi se vad som händer. På fredag ska jag träffa Malin förhoppningsvis =) ska bli kul de va så himla länge sen. Och på lördag är de fest som står på schemat hoppas jag :D annars får vi se vad som händer har inte så mycket att berätta mer, har färgat mitt hår i veckan, och så har vi färgat isabells hår oxå så nu e vi så fina så :p hehe. 
En annan som som är jobbig är att jag saknar dig med ne ordnar sig allt snart =)
Pussar till er alla =D



Denna bilden fick jag från Facebook;p ojojoj hiihi

RSS 2.0